ЕКСКУРЗИИ

ОХРИД - Македонска приказка
MILENIUM
Уеб сайт:
Разположен на брега на Охридското езеро, хотел Millenium Palace е с гледка към езерото и Самуиловата крепост и на 5 минути пеша от историческата част на Охрид.

Локация:
Охрид, Македония

Маршрут:
София - Охрид - София

Продължителност:
3 дни / 2 нощувки
Цена от: 169 лв.
Описание на хотела
Местоположение:
Разположен на брега на Охридското езеро, хотел Millenium Palace е с гледка към езерото и Самуиловата крепост и на 5 минути пеша от историческата част на Охрид.


В хотела:
Осигурен е безплатен Wi-Fi достъп до интернет. Македонска кухня се предлага в ресторанта с голяма тераса и гледка към крайбрежната алея на езерото. Хотелът притежава и бар. СПА съоръженията в хотел Millenium Palace включват сауна, парна баня и фитнес студио.

Стаи:
Всички стаи са климатизирани и разполагат с кабелна телевизия и собствена баня.Цени

Необходими документи: Валидна лична карта или задграничен паспорт
За Македония няма визови, и специални санитарни и медицински изисквания

Начин на плащане: депозит – 80 лв. от пакетната цена ; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ: Екскурзията се провежда при минимум 38 записани туристи! За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.За пешеходната разходка в стария град на Охрид се препоръчва носенето на удобни спортни обувки.
Валутен курс: 1 лев ~ 30 македонски денара/ Часово време: България 12 ч.; Македония 11 ч.

ТА“ИНТЕРТРАВЕЛ“ е застрахована с полица № 03700100002553 от 24.01.20 “Отговорност на Туроператора” в “ЗД EUROINS” АД - София, бул. Христофор Колумб №43, Тел: 02 /9651 525, Б-Т: 121265113.