ПОЧИВКИ

ПОЧИВКА в Слънчева ГЪРЦИЯ - курорт Паралия Катерини
OREA ELENI
Уеб сайт:
www.hotel-oreaeleni.gr

Локация:
Паралия Катерини, Гърция

Маршрут:
София - Паралия Катерини - София

Продължителност:
6 дни / 5 нощувки
Цена от: 299 лв.
Описание на хотела
Хотелът се намира в центъра на курорта Паралия, само на 100 метра от морето. Можете да прекарате почивката си в комфортна, прохладна и приятелска среда, за което се грижат нашите служители. На 100 м има минимаркети и ресторанти. На 50 м има автобусна спирка. Град Катерини е на 7 км, Солун е на 75 км.


Местоположение:
централно разположен хотел в курорта Паралия Катерини, само на 100 м от плаж с фин пясък.


В хотела:
На територията на хотела има денонощна рецепция, безплатен WIFI във фоайето, асансьор, малък плувен басейн, ресторант, кафе-бар. Пред хотела има красива зелена градина.

Стаи:
Хотелът разполага с 60 стаи - 8 единични, 31 двойни, 19 тройни стаи и 2 апартамента. Стаите са обзаведени в традиционен стил и разполагат със самостоятелна баня, сешоар, балкон, телефон, сателитна телевизия, климатик.

Плаж:
Пясъчен, на 100 м. от хотела. Чадъри и шезлонги на плажа - срещу заплащане на напитки;Цени
Дата База Цена на турист в двойна стая Цена на турист в тройна стая Цена за Дете от 5 до 12 г. настанено с 2-ма възрастни Доплащане 5 вечери на тристепенно меню
12.07.2021 BB  299 лв.  285 лв.  200 лв.  65 лв.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 34 туристи

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит – 100 лв. от цената до 10.06.21 г.;
Доплащане на останалата сума до 28.06.2021
Плащането може да се осъществи: в брой или по банков път.

Необходими докумети: Лична карта с 6 – месечна валидност към датата на заминава или задграничен паспорт за децата; за деца до 18 год. Пътуваци без родител или 1 е необходимо нотариално заверена декларация от родителите / оригинал + копия/ + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год възраст/ + копие от акта за раждане. За Гърция няма допълнителни митнически и санитарни изисквания.

Агенцията си запазва правото за промени в последователността на програмата по независещи от него причини.
Агенцията не носи отговорност пред граничните власти за нередовни документи от страна на туристите или липса на такива;
Агенцията предлага и възможност за склюване на застраховка “Отмяна на пътуване”.

Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” №03700100003133 от 18.01.21 в “ЗД EUROINS” АД - София, бул. Христофор Колумб № 43, Тел: 02 /9651 525, Б-Т:121265113

В Гърция туристите влизат, като се изпълни едно от посочените условия:
Негативен PCR тест направен най-късно 72 часа преди пътуването; Ние ще Ви дадем Ваучер за 20%намаление на PCR теста
Или Сертификат за ваксинация, който се счита за валиден 14 дни след 2-ра игла;
Или Позитивен PCR или антигенен тест, който може да се ползва най-рано 60 дни, след като туристът е бил позитивен, и най-късно до 270 дни.
Задължително условие е персонален QR код .Формулярът за локализиране на пътници или Passenger Locator Form (PLF). Той трябва да бъде попълнен най-малко 48 часа преди пътниците да влязат в страната, като предоставят подробна информация за тяхната начална отправна точка, продължителността на техен предишен престой в други страни през последните две седмици, както и адреса, на който ще пребивават по време на престоя им в Гърция. Формулярът е достъпен на https://travel.gov.gr
След успешното попълване на формуляра ще получите на посочения от вас e-mail адрес потвърждение за неговото успешно подаване. В последващ втори мейл ще получите персонален QR код, който трябва да запаметите на телефона си или да го принтирате , за да бъде показван на граничните власти на ГКПП Кулата. Ние с удоволствие ще ви помогнем за попълването.