ПОЧИВКИ

Приключение на остров Санторини
Levante Beach
Уеб сайт:
www.levante.gr

Локация:
Санторини, Гърция

Маршрут:
София – Санторини – София

Продължителност:
5 дни / 4 нощувки
Цена от: 680 лв.
Описание на хотела
Местоположение:
о. Санторини, на 8 км. от столицата Фира, на 6 км. от летището, на 10 км. от пристанището, в Камари, близо до плаж.


В хотела:
Бар Химическо чистене / пералня услуги по заявка Трансфер Автобусна спирка на 100 м. Паркинг Басейн с прясна вода Интернет безплатен Wi-Fi интернет

Стаи:
Общо 46 стаи: Singles, Doubles, Family Rooms.В стаите са на разположение: климатик, телевизор с плосък екран, безплатен Wi-Fi интернет, телефон, баня с душ, сешоар, сейф (срещу заплащане), хладилник, балкон/тераса. 2 единични легла. Тип допълнително легло - стандартно. Ежедневно почистване на стаите, смяна на спално бельо - 2 пъти седмично.

Плаж:
Пясъчен плаж На 20 м, прочутия плаж с черен пясък Камари, оборудван Чадъри срещу заплащане Шезлонги срещу заплащанеЦени

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит 300 лв от пакетната цена + такса багаж
Доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 20 туристи

Срок за уведомление при недостиг на Минимален брой туристи : 7 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ- оригинал + копие.

Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 4.5% и 6% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване или до три дни след подписването му.

ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата.
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” №03700100003133 от 18.01.21 в “ЗД EUROINS” АД - София, бул. Христофор Колумб № 43, Тел: 02 /9651 525, Б-Т:121265113

В Гърция туристите влизат, като се изпълни едно от посочените условия:
  • НОВО!!! От 19.06.21 ще можем да влизаме в Гърция и с отрицателен бърз антигенен тест. Теста излиза за час , важи 48 часа, струва ~ 30 лв. Резултатите трябва да се представят на хартиен носител на английски език, заверени от лабораторията. Отпада изискването за тестове за деца до 11.99 г.
  • Негативен PCR тест направен най-късно 72 часа преди пътуването; Ние ще Ви дадем Ваучер за 20%намаление на PCR теста
  • Или Сертификат за ваксинация, който се счита за валиден 14 дни след 2-ра игла;
  • Или Позитивен PCR или антигенен тест, който може да се ползва най-рано 60 дни, след като туристът е бил позитивен, и най-късно до 180 дни.

Задължително условие е персонален QR код .Формулярът за локализиране на пътници или Passenger Locator Form (PLF). Той трябва да бъде попълнен най-малко 48 часа преди пътниците да влязат в страната, като предоставят подробна информация за тяхната начална отправна точка, продължителността на техен предишен престой в други страни през последните две седмици, както и адреса, на който ще пребивават по време на престоя им в Гърция. Формулярът е достъпен на https://travel.gov.gr След успешното попълване на формуляра ще получите на посочения от вас e-mail адрес потвърждение за неговото успешно подаване. В последващ втори мейл ще получите персонален QR код, който трябва да запаметите на телефона си или да го принтирате , за да бъде показван на граничните власти на ГКПП Кулата. Ние с удоволствие ще Ви помогнем за попълването.

Полезна информация, за попълнване на Формулярът за локализиране на пътници Passenger Locator Form (PLF) : https://dl.dropbox.com/s/jgm2f21i9o3bpv2/%D0%A3%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%20%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%20PLF%20%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%20%D0%B7%D0%B0%20QR%20%D0%BA%D0%BE%D0%B4.doc?dl=0