ПОЧИВКИ

Почивка на остров Корфу
Маршрут:
София - Корфу - София

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки

Цена от: 874 лв.

Програма
Хотели по програмата
Полезно
Гърция
1 ДЕН:
В 6:00 отпътуване от София, паркинга пред стадион Васил Левски по маршрут: КПП Кулата – Солун – Янина – Игуменица. Преминаване на о-в Корфу с ферибот / времетраене 1 час и 45 минути /. Настаняване в избрания хотел. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН:
Закуска. Свободен ден за релакс. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН:
Закуска. Свободен ден или по желание * Тур на Корфу град и двореца на Императрица Сиси – Ахилион / входната такса не е включена в цената – 6 евро на човек /. Екскурзията е полудневна и се разглеждат още: площад Еспланада /или още Променада / с улица Листон, Старата крепост / входът не е включен – 6 евро на човек /, дворецът Св. Св. Георги и Михайл – днес музей на азиатското изкуство / входът не е включен / и църквата с мощите на Светеца – закрилник на острова – Св- Спиридон. Препоръчваме удобни обувки и слънцезащитни средства. Обратно в хотела. Свободен следобяд. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН:
Закуска. Свободен ден или по желание *Екскурзия до Палеокастрица и Сидари. В Палеокастрица се посещава едноименния манастир и има свободно време за плаж. След обяд – Сидари, като се спира за фото пауза на „Канала на влюбените“ – изключително романтично и красиво място. Свободно време в Сидари. За този ден препоръчваме принадлежности за плаж, включително аква обувки и слънцезащинти средства. Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ДЕН:
Закуска. Свободен ден или по желание *Целодневна екскурзия с корабче до красивия курорт Сивота и Синята лагуна. За този ден препоръчваме принадлежности за плаж, включително аква обувки и слънцезащинти средства. Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.

6 ДЕН:
Закуска. Свободен ден или по желание *Целодневна екскурзия с корабче до – Осровите Паксос и Антипаксос. За този ден препоръчваме принадлежности за плаж, включително аква обувки и слънцезащинти средства. Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.

7 ДЕН:
Закуска. Свободен ден за релакс. Вечеря. Нощувка.

8 ДЕН:
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване обратно за България. Пристигане в София вечерта.