Коледа и Нова година

Нова Година в Италия - Венеция / Вилла Фаджиотто
Маршрут:
София - Загреб - Новента ди Пиаве - Венеция - Любляна - София

Продължителност:
5 дни / 3 нощувки

Цена от: 435 лв.

Програма
Хотели по програмата
Полезно
Италия
venice-ny-2019.doc

ранни записвания до 30.10.18 с депозит 50%

29.12.18
07 ч. Тръгване от София, от Трафик-маркет/паркинга пред ж.п.гара/. Транзитно преминаване през Белград за Загреб. Bечерта пристигане в Загреб – столицата на Хърватска. Нощувка в hotel***.

30.12.18
Закуска. Tуристическа програма в бароков Загреб - централния площад Бан Йосип Йелачич, стария Градец с църквата Св.Марко, Катедралата на Каптол до колоритния пазар Долац. 10:30 ч. отпътуване за Италия.
Около 17 ч. пристигане в Новента ди Пиаве, селище сред лозови масиви до река Пиаве, района на Венеция. Настаняване в хотел BASE 4*. Свободно време за шопинг в най-големия OUTLET на област Венето https://www.mcarthurglen.com/it/outlets/it/designer-outlet-noventa-di-piave/, разположен в близост до хотела (с 150 магазина, ресторанта и зони за отдих). Нощувка.

31.12.18
Закуска. 09 ч. oтпътуване от пристанището Пунта Сабиони с корабче през Венецианската лагуна за Венеция - Перлата на Адриятика: Туристическата ни програма започва от сърцето на града площад” Сан Марко” с едноименната Базилика, където се пазят мощите на Св.Марко-покровител на града и през великолепния Дворец на Дожите /отвън/, Моста на Въздишките, Камбанарията, Часовниковата кула и по тесните улички с пъстри сувенирни магазинчета до покрития мост Риалто с колоритния пазар и Канале гранде. По желание може да се разходим с гондола из плетеницата от канали, обкръжени от двете страни от старинни дворци, къщи и катедрали. Свободно време. 17.00 ч. отпътуване за Новента ди Пиаве. Почивка в хотела и подготовка за посрещане на новата година. 20 ч. Новогодишна празнична вечеря с напитки и музика и програма* в тържествена зала на Villa“Faggiotto” /една антична вила от XVI в.,възтановена и специализирана за празнични прояви. Посрещане на Новата 2019 в топла атмосфера, богато меню и вина от област Венето, с танци и изненади до ранните часове на НГ !!!. Нощувка.

01.01.19
10 ч.закуска. 11 ч.oтпътуване за Словeния. Пешеходна разходка в центъра на Любляна: площад “Франк Прешерн” с паметника на поета, Францисканския манастир/отвън/, Тройния мост, Кметството, църквата”Св.Николай”, колоритния пазар до Драконовия мост - символ на града. Свободно за обяд и топло вино. Отпътуване за България. Около полунощ пристигане в София.

Стандартни цени за записвания след 30.10.18 с депозит 50%
Цена за възрастен в двойна стая - 435 лева
Цена на човек в единична стая - 520 лeва
Цена за дете до 12 г. с двама възрастни - 380 лева