Април 2024

Промо 31.03.
25.04.2024 г.
4 дни / 2 нощувки
от 255 лв.
3 дни / 2 нощувки
от 479 лв.
5 дни / 3 нощувки
от 599 лв.
4 дни / 3 нощувки
от 605 лв.
4 дни / 3 нощувки
от 625 лв.
ПРОМО 29.02.
5 дни / 3 нощувки
от 675 лв.
29.04.2024 г.
6 дни / 5 нощувки
от 685 лв.
4 дни / 3 нощувки
от 717 €
5 дни / 4 нощувки
от 899 лв.
4 дни / 3 нощувки
от 1260 лв.
ПРОМОЦИЯ
ПРОМО
6 дни / 5 нощувки
от 1373 лв.
4 дни / 3 нощувки
от 1399 лв.
25.04.2024 г.
8 дни / 7 нощувки
от 1416 лв.
ПРЕПОРЪЧАН
ПРОМОЦИЯ
8 дни / 7 нощувки
от 2090 лв.
29.04.2024 г.
4 дни / 3 нощувки
от 1018 лв.