КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА

ВЕЛИКДЕН на Охридското езеро в хотел ДРИМ 4*
DRIM
Уеб сайт:
www.drim.com.mk

Локация:
Охрид, Македония

Маршрут:
София - Скопие - Струга - Св. Наум - Охрид - Битоля - София

Продължителност:
4 дни / 3 нощувки
Цена от: 299 лв.
Описание на хотела
Хотел Дрим носител на приза „Най-успешен хотел за 2011” в Р Македония. Построен в модерна архитектура, която е в хармония с македонския традиционен стил. Разположен е едновременно на брега на Охридското езеро и на кристалните води на р. Църни Дрим , само на 500 м отцентъра на град Струга. Четиризвездният хотел разполага с 186 стандартни стаи, 10 фамилни апартамента, 2 Делукс апартаменти. На разположение на гостите са Голям ресторант, който може да побере до 650 души, нощен клуб, TV-зала, сейф и обменно бюро на рецепцията, кафе-бар и магазин за сувенири. Басейн, фитнес, боулинг, Рент-а-Кар Услуги ,паркинг. Стаите са оборудвани със сателитна телевизия, радио, телефон, климатик и балкон с изглед към езерото. Насладете се на красотата на крайбрежието на Струга!
Цени

Валутен курс: 1 лв ~ 30 MKD

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи.

Необходими документи: Лична карта с 6 – месечна валидност към датата на заминава или задграничен паспорт за децата; за деца до 18 год. пътуващи без родител или 1 е необходимо нотариално заверена декларация от родителите /оригинал + копия/ + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 г. възраст/ + копие от акта за раждане.
За посещаваните страни не са необходими допълнителни митнически и санитарни изисквания.
Настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване.

Туроператора си запазва правото за промени в последователността на програмата по независещи от него причини.
Туроператора не носи отговорност пред граничните власти за нередовни документи от страна на туристите или липса на такива.
Туроператора не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
Неявяването в точният час на тръгване и на определените срещи по време на програмата се счита за отказ от пътуване и агенцията не носи отговорност и не възстановява вече заплатените суми.
Туроператора предлага и възможност за сключване на застраховка “Отмяна на пътуване”.

Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” №03700100002553 от 24.01.20 г. в “ЗД EUROINS” АД - София, бул. Христофор Колумб № 43, Тел: 02 /9651 525, Б-Т:121265113.