ЕКСКУРЗИИ

Под НЕБЕТО на ТОСКАНА
Ambrosiano
Уеб сайт:
www.ambrosianohotel.it/en/

Локация:
Флоренция, Италия

Маршрут:
София - Загреб - Болоня - Монтекатини - Пиза - Лука - Сиена - Сан Джиминяно - Флоренция - София

Продължителност:
6 дни / 4 нощувки
Цена от: 465 лв.
Описание на хотела
Местоположение:
Намира се в центъра на Монтекатини Терме, на 350 метра от жп гара Монтекатини, на 400 метра от площад Пиаца дел Пополо и енорията на Санта Мария Асунта и на 750 метра от парк Терма.


Стаи:
всички стаи са оборудвани с централно отопление, климатик, LCD сателитна телевизия с чужди канали, телефон с директно избиране, самостоятелна баня със сешоар.

Плаж:
Басейн: Закрит, отопляем басейн е отворен от 10:00 до 18:00 часа и е оборудван с хидромасажна зона и солариум (платена услуга). За достъп е задължително да се използва комплектът, предоставен от рецепцията и валиден за целия престой, на цена от 10.00 евро, включително хавлия, шапка и чехли.

Услуги:
Ресторант, Басейн, Безплатен интернет, Климатик, Сейф, Сешоар, Телевизор.Цени

Примерн хотел за настаняван хотел Ambrosiano 4* или подобен
https://www.ambrosianohotel.it/

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Депозит – 30% от цената; доплащане – 14 дни преди датата на отпътуване. Плащането може да се осъществи: в брой или по банков път.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 15 дни преди началната дата

Необходими документи: Лична карта с 6 – месечна валидност към датата на заминава или задграничен паспорт за децата; за деца до 18 год. пътуващи без родител или 1 е необходимо нотариално заверена декларация от родителите / оригинал + копия/ + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 г. възраст/ + копие от акта за раждане. Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни;
Настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване;
Туроператорът си запазва правото за промени в последователността на програмата по независещи от него причини.
Туроператорът не носи отговорност пред граничните власти за нередовни документи от страна на туристите или липса на такива;
Туроператорът не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
Неявяването в точният час на тръгване и на определените срещи по време на програмата се счита за отказ от пътуване и туроператора не носи отговорност и не възстановява вече заплатените суми

Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” № 3700100002553 от 24.01.20 г. в “ЗД EUROINS” АД - София, бул. Христофор Колумб № 43, Тел: 02 /9651 525, Б-Т:121265113.