ЕКСКУРЗИИ

Уикенд в МАЛТА
PLAZA
Уеб сайт:
www.plazahotelsmalta.com/

Локация:
Слима, Малта

Маршрут:
София - Малта - София

Продължителност:
4 дни / 3 нощувки
Цена от: 529 лв.
Описание на хотела
Местоположение:
Plaza Hotel е разположен в непосредствена близост до крайбрежната променада, която свързва курортите Слима и Сейнт Джулианс. В близост до хотела, на разположение на туристите са множество магазини и заведения, скалист плаж, прекрасна градина. Прекрасно предложения за всеки, търсещ възможност за разходки, плаж и почивка.


В хотела:
основен ресторант, разположен на шестия етаж на хотела пицария кафетерия Terrace Bar с гледка към вътрешния басейн външен бар на покрива на хотела, отворен през месеците от Май до Октомври рум сервиз Wi-Fi интернет в лобито – срещу допълнително заплащане външен басейн на покрива на хотела с детски сектор вътрешен басейн и джакузи конферентна зала

Стаи:
климатик сателитна телевизия телефон сешоар Супериор стаите, в допълнение към горепосоченото, разполагат и с балкон, предлагащ неповторима фронтална гледка към морето, както и мини бар.Цени
Дата База Възрастен в двойна стая Дете с двама възрастни (2-12 г) 3-ти възрастен, в двойна стая Доплащане за самостоятелна стая Доплащане за side sea view room
BB  529 лв.  310 лв.  487 лв.  95 лв.  70 лв.

ВАЖНО: ПРОГРАМАТА МОЖЕ ДА ПРЕТЪРПИ НЕЗНАЧИТЕЛНИ ПРОМЕНИ.
ПОСОЧЕНИТЕ В ОФЕРТАТА ЦЕНИ СА ВАЛИДНИ ЗА ОГРАНИЧЕН БРОЙ МЕСТА И БИЛЕТИ И ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА КОНКРЕТНАTA ДАТА НА ПЪТУВАНЕ.
Ако екскурзиите се заявявят в България, се заплащат с целия пакет Всички цени се заплащат в лева по курса на БНБ за деня

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: РЕЗЕРВАЦИЯТА СЕ ПРАВИ С ДЕПОЗИТ ОТ 260 лв НА ЧОВЕК ПЛЮС СТОЙНОСТТА НА ЗАЯВЕНИЯ БАГАЖ. ДЕПОЗИТЪТ Е НЕВЪЗВРАЩАЕМ !
ЗАПЛАЩАНЕТО НА ПЪЛНАТА СУМА СТАВА ДО 20 дни преди датата на пътуването.

Необходими документи: трите имена на латиница, № на паспорт или лична карта, валидност + ЕГН

Условия за анулация и неустойки:
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
До 60 дни преди датата на отпътуване – размера на внесения депозит при резервиране на пакета
От 59 дни до 21 дни преди датата на отпътуване - 60 % от общата сума
От 20 дни преди датата на отпътуване - 100 % от общата сума
Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.
В предложената програма на пътуването, Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на Закона за Туризма (ЗТ) и когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
Часово време: България - 12 ч., Малта - 11 ч.

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
ВАЖНО! За деца под 18г., пътуващи сами или с единия от родителите - нотариално заверена декларация на български език от двамата родители, че са съгласни детето им да пътува в чужбина, с телефон на нотариуса. Оригиналната декларация и едно копие, трябва да се носи по време на екскурзията. При несъответствие между фамилното име на детето и фамилните имена на родителите, които го придружават, трябва да носят и документ, доказващ родствената им връзка с детето (акт за раждане или друг документ).
  • Застрахователят, с който туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е ЗД Евроинс АД, гр. София, ул. Христофор Колумб №43, номер на застрахователната полица № 03700100002432 с валидност до 31.12.2020 г.